Skal du med til økologikongres 2023?

Oekologikongres
27. oktober 2023

Økologikongres 2023 afholdes tirsdag d. 21. november og onsdag d. 22. november på Vingsted Hotel og Konferencecenter og ØkologiRådgivning Danmark er naturligvis også med.

Kom og bliv opdateret med den nyeste viden, og deltag i debatter med branchens mest erfarne specialister. Du kan også møde din kvæg- eller planterådgiver og besøg vores stand.

Du får også rig mulighed for at udveksle erfaringer med andre økologer og dele et godt grin ved årets kongresmiddag.

Kongressen er for alle økologer – nye såvel som erfarne økologiske landmænd, rådgivere, virksomheder, forskere, studerende og folk fra foodservicesektoren m.m. Kort sagt - en kongres for alle, der interesserer sig for økologi.

Tirsdag har du mulighed for at høre vores kvægrådgiver Hans Lund live, når han holde oplæg om ”Værdien af frisk græs som foder”.

Vi er også med live om onsdagen, når planteavlsrådgiver Peter Pinstrup er med til at sætte fokus på ”Virkemidler til lavere klimaaftryk i økologien”.

Vi håber at se rigtig mange af jer, så tjek program og tilmeldingsinfo her på linket. Der er rabat på tilmeldingsgebyret, hvis du tilmelder dig senest tirsdag d. 31. oktober.

Vel mødt til to faglige og festlige dage i økologiens tegn!

Foto: Henrik Bjerregrav

Kontakt for mere info

Gitte Hansen

Assistent

Som planteassistent er min opgave i firmaet, at assistere planterådgiverne med diverse administrative opgaver, som tilskudsansøgninger og myndighedskontakt, udarbejde materiale til kundemøder og hjælpe med det praktiske ved markvandringer og møder.

Jeg er opdateret på vejledninger, holder orden og struktur på ansøgninger og skemaer samt har fokus på detaljerne. Jeg trives med at modtage opgaver og afslutte dem til kundens tilfredshed. Da jeg er født og opvokset på et kvægbrug samt har mange års joberfaring fra grovvaresektoren, kender jeg landbrugserhvervet indgående.
Jeg er uddannet kontorassistent og jordbrugsteknolog og har fast arbejdssted på kontoret i Billund.

Luk (Esc)