PlanteavlsrådgivningPlanteavl er en spændende disciplin, og det bliver bestemt ikke mindre spændende, når det er økologisk. I ØkologiRådgivning Danmark står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt gennem sæsonerne - og til det størst mulige udbytte. Vi leverer skarp rådgivning, der når hele vejen rundt om din bedrift. Vi hjælper dig med at planlægge markerne, vi følger væksten på nærmeste hold, og vi håndterer papirarbejdet på dine vegne.

Sparring om mark og marked

Vi er opdateret på markedsforhold og priser, og vi rådgiver om sortsvalg, frøavl, brødkorn og glutenfri specialafgrøder, jordbehandling og intelligent brug af efterafgrøder.

Vi er specialister i at optimere sædskifte og udnytte gødning optimalt. Desuden ved vi alt, hvad der er værd at vide om grøngødning, recirkulering, alternative gødninger og kompostering.

Ring til os, hvis du har specifikke spørgsmål eller problemer i marken, som du ønsker sparring omkring.

Vi yder planteavlsrådgivning på timebasis, men vi kan også indgå en rådgivningsaftale for hele sæsonen.

1 (1)

Mark- og gødningsplaner

Vi kan hjælpe med at udarbejde de lovpligtige mark- og gødningsplaner. God planlægning er din mulighed for at optimere markdriften, så du får mest muligt ud af ressourcerne.

En god markplan er nemlig nøglen til at løse mange udfordringer i økologisk planteavl: frugtbarhed, ukrudt, udbytter og natur- og klimahensyn.

Allerede i efteråret begynder vi at lave mark- og gødningsplaner for det kommende år. Henvend dig i god tid, hvis du ønsker hjælp til opgaven.

2

Fællesskema, grundbetaling og grøn støtte

Vi klarer papirarbejdet for dig, når du skal søge grundbetaling, bioordninger og økologistøtte til dine marker. Vi har styr på regler, producentskifter, miljøordninger - og alt det, der står med småt.

Planteavlsrådgivning


Kontakt vores planterådgivere her


Markvandringer og grøftekantsmøder

I vækstsæsonen inviterer vi til markvandringer om aktuelle emner. Hold øje i landbrugspressen og her på hjemmesiden, hvor vi annoncerer aktuelle arrangementer. Markvandringer er som regel gratis, og foregår nogle gange med kort varsel, da spændende muligheder pludseligt kan opstå.

Luk (Esc)