Planteavlsrådgivning

Markbesøg

Vi er opdateret på markedsforhold og priser, og rådgiver om sortsvalg, frøavl, brødkorn og glutenfri specialafgrøder, jordbehandling og intelligent brug af efterafgrøder. Gødning er et økologisk kapitel for sig - vi har fokus på grøngødning, recirkulering, alternative gødninger og kompostering. Ring til os, hvis du har specifikke spørgsmål eller problemer i marken, du ønsker sparring omkring. Vi yder planteavlsrådgivning på timebasis, men kan også indgå en rådgivningsaftale for hele sæsonen.

Mark- og gødningsplaner

Vi kan hjælpe med at udarbejde de lovpligtige mark- og gødningsplaner. Men god planlægning er også din mulighed for at optimere markdriften, så du får mest muligt ud af ressourcerne. En god markplan er nøglen til at løse mange udfordringer i økologisk planteavl: frugtbarhed, ukrudt, udbytter og natur- og klimahensyn. Allerede i efteråret begynder vi at lave mark- og gødningsplaner for det kommende år. Henvend dig i god tid, hvis du ønsker hjælp til opgaven.

Markvandringer og grøftekantsmøder

I vækstsæsonen inviterer vi til markvandringer om aktuelle emner. Hold øje i landbrugspressen og her på hjemmesiden, hvor vi annoncerer aktuelle arrangementer. Markvandringer er som regel gratis, og foregår nogle gange med kort varsel, da spændende muligheder pludseligt kan opstå.

Fællesskema, grundbetaling og grøn støtte

Vi klarer papirarbejdet for dig, når du skal søge grundbetaling og økologistøtte til dine marker. Vi har styr på reglerne, på betalingsrettigheder og producentskifter, på miljøordninger og alt det, der står med småt.

Luk (Esc)