kontakt

Danmarks stærkeste hold af økologirådgivere står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder rådgivning i hele landet, og lægger vægt på at udvikle din bedrift gennem godt samarbejde.

Erik Claus I Majs

Som en del af vores samarbejdsaftale med SAGRO varetager ØkologiRådgivning Danmark sekretærfunktionen for Faggruppe Økologi under SAGRO.

Faggruppe Økologi fungerer som vores brugergruppe, og formanden for udvalget sidder i ØkologiRådgivning Danmarks bestyrelse. Faggruppe Økologi samarbejder med Økologisektionen under Landbrug & Fødevarer.

ØkologiRådgivning Danmarks forretningsbetingelser for rådgivning.

ØkologiRådgivning Danmark er et samarbejde mellem Økologisk Landsforening og SAGRO. Hos os kan du som økologisk landmand vælge fra hele rådgivningspaletten efter behov.

Vi tager afsæt i et helhedssyn på din bedrift og tilbyder specialiseret tværfaglig rådgivning i planteavl, kvægbrug, økonomi, produktion, afsætning, dyrevelfærd, natur, miljø og menneskers trivsel.

Rådgivningen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, uanset om du vil have basisydelser eller individuelle, skræddersyende rådgivningsforløb. Sammen finder vi løsninger, der holder på både kort og langt sigt.

Job i ØkologiRådgivning Danmark

Se vores præsentationsvideo herunder.

Luk (Esc)