Kender du fremtidens landmand?

Billede
12. november 2020

Hjælp med at finde Fremtidens Landmand. Det er nu du kan indstille kandidater, der har tænkt nyt og er til inspiration for andre. Igen i år er de tre kategorier Teknologi, Afsætning og Bæredygtighed.

Der er ikke noget bedre end et skulderklap fra kollegerne. Det gælder også hos os i landbrugserhvervet. Derfor kårer en gruppe af virksomheder hvert år Fremtidens Landmand. Udover at være et skulderklap til den enkelte er det også en god måde at fortælle de gode historier fra vores erhverv.

Og nu er det tid til at indstille dine kandidater. Kender du ham eller hende – eller er det dig selv – så kom med din indstilling her. Fristen er 15. november 2020.
Vinderne modtager hver 25.000 kr.

Der kåres vindere i tre kategorier:

Teknologiprisen
Prisen gives til en landmand, der har udviklet sin eksisterende virksomhed via et teknologisk spring, som optimerer og udvikler forretningsmodellen.

Afsætningsprisen
Prisen gives til en landmand, der enten alene eller i samarbejde med andre har succes med nye afsætningsmuligheder. Der kan både være et eksisterende eller nyt produkt, som afsættes via en eller flere nye salgskanaler.

Bæredygtighedsprisen
Prisen gives til en landmand, der har udviklet og iværksat et eller flere bæredygtige initiativer i virksomheden og dermed styrket den økonomisk bundlinje.

Det er SEGES, Landbrugsmedierne, SAGRO, Agromek, Jyske Bank, Bridgestone og Yara, der står bag Fremtidens Landmand.

Prisen skulle denne gang være uddelt på Agromek 2021, men på grund af corona er Agromek aflyst. Det er endnu ikke endeligt afgjort hvordan kåringen finder sted på en coronavenlig måde. Dette annonceres senere i landbrugsmedierne.

Kontakt for mere info

Malthe Karstensen

Planterådgiver

Jeg blev færdig som jordbrugsteknolog med speciale i planteproduktion fra Erhvervsakademi Aarhus i 2019. Jeg hjælper med indsendelse af fællesskemaer, ansøgninger om miljø- og økologitilsagn, producentskifter, gødningsregnskaber mv. Jeg har samtidig opgaver med kommunikation, herunder udarbejdelse og organisering af indhold til fagblade, hjemmeside og sociale medier.

Specialer:

- Regler
- Tilskud
- Omlægning
- Planteavl

Luk (Esc)