Arrangementet er afsluttet.

Seminar: Sådan kan forbrugerne nudges til at købe mere økologisk frugt og grønt

Adfærdsforsker Pelle Guldborg vil give sit bud på, hvordan forbrugerne kan nudges til at købe mere økologisk frugt og grønt med udgangspunkt i de nyeste supermarkedseksperimenter, blandt andet foretaget i samarbejde med Økologisk Landsforening.

Trendforsker, Flemming Birch, vil præsentere et stort uudnyttet potentiale i forhold til at anvende emballagen som virkemiddel til at øge salget hos fremtidens økologiske forbrugere og give eksempler på, hvordan man kan optimere sin emballage.

På seminaret vil vi også præsentere resultaterne af en ny spørgeskemaundersøgelse omkring forbrugernes valgkriterier, betalingsvillighed, barrierer og viden om fordelene ved at købe økologisk frugt og grønt. Få svar på om de klimabevidste forbrugere vælger økologi? Er dansk bedre end økologi? Forbindes økologisk frugt og grønt med god kvalitet? Er de økologiske forbrugere attraktive kunder?

PROGRAM:

9:15 - 9:30 Kaffe og morgenmad

9:30 – 9:45 Velkommen og præsentation af ny forbrugerundersøgelse v/Helle Bossen, chefkonsulent, Økologisk Landsforening

9:50 – 10:50 Nudging af forbrugerne til køb af mere økologisk frugt og grønt v/Pelle Guldborg, Adfærdsforsker, iNudgeyou

11:00 – 12:00 Emballagens rolle i købssituationen v/Flemming Birch, Trendforsker, Birch & Birch

12:00 - 12:45 Grøn, økologisk frokost & netværk


Vi håber at se dig til en spændende og lærerig formiddag. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tid

7. juni 2023

Kl. 9:15 - 12:45

Lokation

Agro Food Park 26
8200 Aarhus

Rutevejledning

Arrangør

Økologisk Landsforening

Pris

Det er GRATIS at deltage, men der opkræves et no show-gebyr på 650 kr. Du tilmelder dig nedenfor. Begrænset antal pladser - tildeles efter først-til-mølle princippet. S.U. senest d. 31. maj 2023.

Kontaktpersoner

Anne Snog Folmann
asf@okologi.dk
+45 40 86 80 47


Arrangementet er støttet af Produktionsafgiftsfonden for frugt og gartneriprodukter.

Tilmelding

Økologisk Landsforening
Luk (Esc)