Alle heste skal registreres i CHR-registret.

PART 1634198000297001
14. oktober 2021

Som noget nyt skal alle heste nu registreres i CHR-registret. Kravet gælder uanset hvor mange heste du har. Det er den, der har ansvaret for hesteholdet, der skal registrere dyrene. Har du opstaldning af heste eller f.eks. rideskole og opstalder heste, som andre ejer, så er det dig, der skal registrere dyrene i CHR-registret.

Registreringen foretages på Landbrugsindberetning.dk under temaet Hestehold. Har du ikke allerede et CHR nummer, får du et, når du angiver adressen, hvor dyrene er.

Ved markplanlægningen vil vi gøre opmærksom på kravet om registrering, hvis du har heste. Og vi kan også hjælpe med at få dyrene korrekt registreret i CHR-registret.

Kontakt for mere info

Lisbeth K. Knudsen

Planterådgiver

Jeg har arbejdet som rådgiver inden for økologisk planteavl i over 12 år. Forinden har jeg været landbrugslærer i 14 år. Jeg brænder for økologien og for at formidle viden. Jeg forsøger altid at give en aktuel, brugbar rådgivning, og lægger mig i selen for at følge op på tingene, så kunderne altid får et svar. Jeg ser en stor værdi i erfaringsudveksling økologer imellem, og ønsker at medvirke til at udbygge netværket mellem dem.

Specialer:

- Naturtjek
- Grovfoder og salgsafgrøder
- Omlægning og autorisation
- EU-støtteordninger og økologiregler
- Tværfaglig rådgivning

Luk (Esc)