Har du tjek på dine tilsagn og tillæg?

Studegyrstingesø
31. august 2023

Ansøgningsrunden for at forny dine tilsagn til pleje af græs- og naturarealer eller søge nye tilsagn samt muligheden for at søge frugt/bær-tillæg og tillæg til reduceret kvælstof til dine eksisterende tilsagn løber en god måneds tid endnu.

Ansøgningerne skal være indsendt senest d. 28. september 2023

Du kan læse mere om tilsagn til pleje af græs- og naturarealer og om hvilken arealer du kan søge til i bloggen lige her

Har du allerede økologiske tilsagn, så kan du læse mere om muligheden for tillæg i denne blog her

Du er altid velkommen til at kontakte en planterådgiver hos ØkologiRådgivning Danmark, hvis du har brug for hjælpe til at søge nye tilsagn eller tillæg eller har brug for en snak om, hvad der er muligt på din bedrift.

Kontakt for mere info

Gitte Hansen

Assistent

Som planteassistent er min opgave i firmaet, at assistere planterådgiverne med diverse administrative opgaver, som tilskudsansøgninger og myndighedskontakt, udarbejde materiale til kundemøder og hjælpe med det praktiske ved markvandringer og møder.

Jeg er opdateret på vejledninger, holder orden og struktur på ansøgninger og skemaer samt har fokus på detaljerne. Jeg trives med at modtage opgaver og afslutte dem til kundens tilfredshed. Da jeg er født og opvokset på et kvægbrug samt har mange års joberfaring fra grovvaresektoren, kender jeg landbrugserhvervet indgående.
Jeg er uddannet kontorassistent og jordbrugsteknolog og har fast arbejdssted på kontoret i Billund.

Luk (Esc)