Har du fået en mail fra et biogasanlæg her i august?

Gylle011
14. august 2024

Hvis ja – så er det fordi, du har afsat husdyrgødning til biogas og de nu har brug for oplysninger fra dig.

Gødningsåret 2023/2024 er slut og det er tid til, at de omsatte gødningsmængder gennem biogasanlægget skal gøres op. Indberetningen skal afsluttes her i løbet af de næste 10 dage og foretages som regel af din planterådgiver.

Det biogasanlæg, som har modtaget gylle eller dybstrøelse fra din bedrift, kan have sendt dig en mail med oplysninger om den mængde, de har modtaget. Biogasanlægget har nu brug for en indberetning fra dig med indholdet af næringsstoffer som kvælstof, fosfor m.v.

Tjek din mailindbakke og kontakt din planterådgiver med informationerne fra biogasanlægget, så indberetning bliver korrekt.

Kontakt for mere info

Helle Ansine Jensen

Planterådgiver

Med min baggrund indenfor biologi og agronomi, så har jeg et helhedsblik på den økologiske planteproduktion og den omgivende natur. Jeg har altid interesseret mig for økologisk landbrug og fulgt med i dens udvikling.
Min erfaring spænder bredt. Jeg har været kontrollør ved Landbrugsstyrelsen, hvor jeg har arbejdet med økologi- og arealkontrol. Det har givet mig et godt overblik over de krav, der stilles, og hvad man som landbruger skal være særligt opmærksom på. Derudover har jeg flere års formidlingserfaring som naturvejleder, landbrugsskolelærer og folkeskolelærer.

Jeg sætter stor pris på den personlige kontakt, og jeg ser frem til at hjælpe og rådgive indenfor tilskudsansøgninger, markplaner, markbesøg og erfagrupper.

Luk (Esc)