ØKOLOGISKE KØER PÅ GRÆS ER EN FEST

Klip Eliteafgræsning
21. april 2023

I søndags dansede de økologiske køer på græs over alt i landet. Det er en fest for køerne, men det er det også for os rådgivere, der arbejder tæt sammen med de økologiske mælkeproducenter. For I afgræsningssæsonen forener vi det sjove med det seriøse, og biologien med økonomien, så både dyr og mennesker har en FEST.

VI KALDER DET ELITEAFGRÆSNING, fordi vores ambitioner på vegne af de økologiske mælkeproducenter tårnhøje. Med Eliteafgræsning får landmanden

  • Konkret plan og målbare målsætninger
  • Individuel sparring og besøg efter behov
  • Optimeret afgræsning og højere udbytte
  • Mere mælk i tanken og højere restbeløb

Det lyder seriøst - og det er lige netop, hvad det er! Læs mere her

Vi kører i hele landet. Kontakt Solvejg på 51 35 71 46 eller en af vores andre rådgivere.

Kontakt for mere info

Solvejg Horst Petersen

Kvæg- og strategirådgiver

Jeg har de sidste 20 år arbejdet med rådgivning indenfor strategi, bæredygtighed og økologisk mælkeproduktion. Jeg er opvokset på en kvæggård og er uddannet husdyrbrugs agronom. I min rådgivning tager jeg udgangspunkt i dig, dine målsætninger og det, der motiverer dig. Uanset om vi arbejder for at optimere mælke- og kødproduktion eller det handler om vision, strategi og bæredygtig udvikling af din virksomhed, så er du nøglen til succes. Jeg brænder for - sammen med dig - at arbejde for en robust udvikling af økonomien og økologien på din bedrift.

Specialer:

- Strategi og bæredygtighed
- Ledersparring og gårdråd
- Mælke- og kødproduktion
- Afgræsning og grovfoderoptimering

Luk (Esc)