Nu kan du komme endnu hurtigere og tættere på kvaliteten af dit kløvergræs.

Nir Skanner
11. maj 2023

Vi har i ØkologiRådgivning Danmark investeret i en AgriNIR scanner til denne sæson. Vi er nu i stand til at analysere dit kløvergræs såvel til slæt som til afgræsning. Det betyder, du kommer endnu tættere på virkeligheden i dine marker og hos dyrene, som optager det friske græs.

Vi analyserer for tørstof, protein, NDF, aske, fedt, sukker og ford. org. Stof. Med de parametre er vi i stand til at beregne Kg. ts./FEN og kg/FEN og dermed give dig et svar på, om der skal korrigeres i din aktuelle fodring eller forudsige et optimalt slættidspunkt.

Vi ved alle hvor betydende kvaliteten af grovfoder er i en økologisk besætning, nu tilbyder vi en mulighed for at komme endnu tættere på det optimale.

I Økologirådgivning Danmark arbejder vi sammen med SAGRO-kvæg om opgaven for at udnytte vores ressourser optimalt, for at give jer et hurtigt svar.

Vi har 3 prissæt for en prøve:

300 kr. Du klipper selv græsprøven og indleverer den i SAGRO’s hus i Esbjerg eller Herning, vi analyserer samme dag.

400 kr Du klipper selv græsprøven, men få den afhentet af os på udvalgte dage og få den analyseret på NIR-scanneren samme dag.

900 kr Vi kommer ud og klipper prøven og tager den med, hvor den analyseres samme dag.

Kontakt for mere info

Erik Andersen

Kvægrådgiver

Jeg har arbejdet med økologirådgivning siden 1993. Mit faglige udgangspunkt er i økologisk mælke- og kødproduktion. Jeg har haft den glæde at hjælpe mange ind i økologisk produktion, hvor jeg lægger vægt på at skabe værdi, holdbare løsninger og god økonomi. Jeg brænder for at udfordre dig på dine resultater, skabe økologisk udvikling og gode rammer for økologer i Danmark.

Specialer:

- Tyre-, stude- og ammekoproduktion
- Bedriftsudvikling
- Mælkeproduktion
- Omlægning

Luk (Esc)