MERE KULSTOF I JORDEN OG FLERE KRONER I KASSEN

Billede Jordens Frugtbarhed
21. juni 2023

Nu har du muligheden for at blive klogere på din jord og opnå en mere robust produktion, et højere udbytte, mindske klimabelastningen og få en langvarig positiv effekt. Vi vil há flere regnorme, mikroorganismer, bakterie og svampe i vores jord.

Vi stiller skarpt på jordens frugtbarhed, kulstof og klima. Og du skal være med!

Vi tilbyder to kursusdage i Jylland, på Fyn og på Sjælland i september, hvor vi går HELT tæt på!

Hvad sker der i og under jorden og hvordan kan du SELV være med til at forbedre og øge frugtbarheden på netop din egen jord, samtidig med at der er fokus på klimaet? Hvordan bruger du efterafgrøderne til at få et endnu bedre udbytte og flere kroner i kassen?

Det er blot nogle af de spørsmål, som vi finder svar på, når vi mødes i september.

Har du lyst til at se mere? - så kig med på filmen her

Du finder det kursessted, som er tættest på dig ved at tjekke programmet ud her. Tilmeld dig allerede nu og spar 10%.

Kontakt for mere info

Gitte Hansen

Assistent

Som planteassistent er min opgave i firmaet, at assistere planterådgiverne med diverse administrative opgaver, som tilskudsansøgninger og myndighedskontakt, udarbejde materiale til kundemøder og hjælpe med det praktiske ved markvandringer og møder.

Jeg er opdateret på vejledninger, holder orden og struktur på ansøgninger og skemaer samt har fokus på detaljerne. Jeg trives med at modtage opgaver og afslutte dem til kundens tilfredshed. Da jeg er født og opvokset på et kvægbrug samt har mange års joberfaring fra grovvaresektoren, kender jeg landbrugserhvervet indgående.
Jeg er uddannet kontorassistent og jordbrugsteknolog og har fast arbejdssted på kontoret i Billund.

Luk (Esc)