Holistisk afgræsningsblanding

P1000726
5. januar 2023

Hvis du skal så den mest forskelligartede og biodiverse økologiske blanding der kan købes, er det tid at bestille frøgræsblanding NU, bestillingsfristen er 1. februar.

Blandingen indeholder rød- og hvidkløver, rajgræsser, timote, hundegræs, rajsvingel, rødsvingel, engrapgræs, bibernelle, lucerne, kommen, kællingetand blodkløver, cikorie og vejbred, over 20 forskellige arter/sorter. Med denne diversitet er der optimal mulighed for at udnytte vækstpotentialerne både over og under jorden.

Bestillinger modtages af undertegnede. Jeg puljer de bestillinger jeg modtager og sender videre til DSV frø, som finder økologiske frø og søger dispensation hos Landbrugsstyrelsen, til det de ikke kan finde som økologisk vare.

Kontakt for mere info

Carsten Markussen

Planterådgiver

Økologirådgiver siden 1995. Dyrkning af græs og afgræsning er det jeg brænder for. Afgræsning skal styres af landmanden, rotationsafgræsning og holistisk afgræsning er måden at få mest muligt ud af sine kløvergræsmarker. Vi skal være bedre til at indbygge frodighed og kulstof i jorden, værktøjerne er kløvergræsmarker, planter med dybe rødder og ikke mindst efterafgrøder.

Specialer:

- Grovfoderproduktion
- Kløver/græs, etablering og blandinger
- Holistisk afgræsning og foldafgræsning
- Klimahandlingsplaner for landbrug

Luk (Esc)