Mød os på Øko-Markdag den 15. juni 2022

Markdag
1. juni 2022

Det er sommertid for udstillinger, dyrskuer, møder og nu også Øko-markdag 2022. Det afholdes på Erholm Gods på Fyn onsdag den 15. juni kl. 9-20.

I de sidste 4 år har ØkologRådgivning Danmark og Velas Økologi haft landsdækkende arrangementer med succes, men fra i år er det en fælles opgave, som de fleste rådgivningsenheder, ICROFS og Innovationscentret for økologisk landbrug, Økologisk Landsforening og L&F Økologi nu samarbejder om for at gøre oplevelsen og indholdet endnu bedre.

Du kan møde ØkologiRådgivning Danmark på vores stand hvor du kan få en ”proteinsnak” med os. Vi har oplæg i Vidensteltet om Protein i mark og stald og vi vil vise dig rundt på tematiserede ture, hvor vi vil sikre, du netop får den specifikke viden fra udstillerne og forsøgsparcellerne. Se robotterne arbejde i roerne og majsen. Masser af teknik vil blive demonstreret i marken på dagen.

Få en snak med din økologiske kollega over en frokost i teltet.

Du kan se hele programmet på https://icoel.dk/arrangementer/oekomarkdag-2022/

Vi glæder os til og møde dig den 15. juni på Erholm Gods.

Kontakt for mere info

Erik Andersen

Kvægrådgiver

Jeg har arbejdet med økologirådgivning siden 1993. Mit faglige udgangspunkt er i økologisk mælke- og kødproduktion. Jeg har haft den glæde at hjælpe mange ind i økologisk produktion, hvor jeg lægger vægt på at skabe værdi, holdbare løsninger og god økonomi. Jeg brænder for at udfordre dig på dine resultater, skabe økologisk udvikling og gode rammer for økologer i Danmark.

Specialer:

- Tyre-, stude- og ammekoproduktion
- Bedriftsudvikling
- Mælkeproduktion
- Omlægning

Luk (Esc)