Husker du at sende et høringssvar?

Køer På Græs1
10. februar 2023

Når økokontrollen er overstået og eventuelle yderlige bilag er fremsendt til kontrollanten, vil der komme et høringsbrev retur, inden sagen sendes videre i systemet. Det er her, man har muligheden for at tale sin sag. Også selvom man synes det drejer sig om bagateller, er det altid en god ide at svare på alle punkterne i brevet. Det sender et signal til styrelsen om, at du har forholdt dig til det nævnte. Og det er bedre end at lade det fare.

Vi hjælper dig gerne med at skrive et svar til høringsbrevet, hvis der er komplekse områder. Så har du også en garanti for, at alle faglige vinkler er belyst. Vi kan dog ikke give en garanti for, at du ikke vil få en indskærpelse. Det vigtigste er dog altid, at du sender et svar retur til høringsbrevet.

Kontakt for mere info

Birgitte Kjemtrup Høyer

Kvægrådgiver

Jeg er uddannet agrarøkonom, og ejer en økologisk mælkeproduktion sammen med min mand. Jeg har været økologisk rådgiver siden 2012 med kvæg som fokus. Jeg kommer både i store og små besætninger, og for mig er det ikke størrelsen, men gørelsen, der er vigtig. Du skal tjene penge. Gennem god sundhed, velfærd og rettidig omhu fra både min og din side. Og selvfølgelig med økologien i førertrøjen.

Specialer:

- Kalve, herunder ko og kalv sammen
- Ydelse på baggrund af grovfoderproduktion
- Erfagrupper
- Overblik

Luk (Esc)