#DerforLandmand – Tip din elev

Billede Derforlandmand
10. marts 2022

Økologi Innovation forsætter i år et projekt, der skal være reklame for uddannelsen til landmand. Det gør de ved at finde 4 ambassadører, unge landmænd, som poster indtryk fra deres hverdag.

Hos Økologi Innovation skriver de:

” Arbejdet på et landbrug er fuldt af oplevelser - livsbekræftende, sjove, hårde, interessante, beskidte og spændende". Er man ikke født ind i erhvervet, kan det være vanskeligt at forestille sig, hvad en uddannelse til landmand eller gartner fører til, og hvad arbejdet med dyr og planter består i.

For at give flere unge indtryk af livet som økologisk landmand inviterer Innovationscenter for Økologisk Landbrug nu unge i erhvervet til at blive ambassadører for et år. Det indebærer, at de i opslag på sociale medier skal vise deres hverdag i tekst, foto og små videoer.

"De unge, der har været med i 2021 fortæller, at det har været værdifuldt og givende. De har samarbejdet og dannet venskaber, de har lært at bruge sociale medier professionelt, og de har fået en større faglig ballast", siger Jens Peter Hermansen.”

Hvis det kunne være noget for dig eller din elev/medhjælper/praktikant så gå ind og læs mere her:

https://icoel.dk/nyheder/2022/naeste-generation-unge-instagram-ere/

Kontakt for mere info

Louise Kock Hilligsøe

Luk (Esc)