Aktuelt for produktionsøkonomien

Penge3
9. juni 2022

Verden er ikke som den tidligere har været. Vi ser nu en situation, hvor afregningspriser for landbrugsprodukter er stærkt stigende eller vedvarende høje, men samtidig også en situation hvor produktionsomkostningerne (energi, foder, løn mv.) er stigende.

Derfor glæd jer over de aktuelt gode afregningspriser, hvad enten de er fortsat stigende eller vedvarende høje, men vær samtidig ydmyg omkring likviditeten – pas på den!

HUSK: ”Cash is King”

Vi ved, at den nuværende situation nemt kan ændre sig, og derfor gælder det om at stå godt rustet til fremtiden, hvor bytteforholdet bliver dårligere end i dag. Derfor gælder det fortsat om at optimere og tilpasse produktionen.

Brug Benchmarking, Fraktilanalyser eller andet tilsvarende til at blive inspireret eller udfordret af dine kollegaers opnåede resultater. Tag fat i din rådgiver hvis du ønsker et af ovenstående produkter.

Kontakt for mere info

Søren Elnegaard

Driftsøkonomirådgiver

Jeg er uddannet agrarøkonom og merkonom i økonomistyring. Jeg er den rette, hvis du mangler en stifinder i junglen af tal for din bedrift. I tæt dialog med dig, skaber vi fremdrift og overblik på din bedrift.

Specialer:

- Budgetter
- Etablering
- Rentabilitetsberegninger
- Benchmarking

Luk (Esc)