Til kvinden bag den økologiske landmand

6/1-2021

Bliv en del af en erfagruppe med landmandskoner, der mødes fem gange årligt.

Måske undrer du dig nogle gange over din (land)mands arbejde og prioriteringer. Måske tænker du indimellem, at det kunne være rart at mødes med ligesindede kvinder.

ØkologiRådgivning Danmark giver nu muligheden gennem en erfa-gruppe for ægtefæller/kærester til økologiske landmænd.

Gruppen rummer bypiger, nybagte mødre, koner til nyligt selvstændige landmænd m.fl. Vi leder efter flere medlemmer til gruppen, som gerne vil mødes med ligesindede og blive lidt klogere på, hvad jeres landmænd fortager sig ude i marken og stalden. Desuden tager vi emner op som hvordan I sikres bedst, hvis uheldet skulle være ude, håndtering af konflikter, der kan opstå i familien mv.

Møder 2021

17. januar 2021: Temaet er, hvordan kvinder og børn sikres bedst i landmandsfamilien, hvis uheldet skulle være ude, eller man går fra hinanden. Vi får en advokat ud og fortæller.

11. april 2021

27. juni 2021

19. september 2021

19/20. November 2021: Evt. julefrokost.

Emnerne på de resterende møder fastsættes fra gang til gang pga. covid-19 situationen. Desuden kan det ske, at nogle møder afholdes digitalt, hvis situationen ændrer sig.

Pris: 1900 kr. for fem møder.

Tilmelding til Louise Kjær Hilligsøe, 2136 3724, lkh@oerd.dk.

Se grafisk invitation her

Kontakt for mere info

Louise Kjær Hilligsøe

Kvægrådgiver

Jeg har været økologirådgiver siden, jeg blev færdig med min kandidat i husdyrvidenskab fra Københavns Universitet i 2018. Jeg har en meget stærk teoretisk baggrund, og jeg er vild med at nørde i drøvtyggernes fysiologi. Jeg trives bedst med masser af udfordringer. Jeg bringer den nørdede teoretiske viden - I har den praktiske erfaring.

Specialer:

- Afgræsning, herunder græsmælk
- Mælkeproduktion og mælkekvalitet
- Drøvtyggeres fysiologi
- Kalve

Luk (Esc)