Væk med fluerne

Fluer På Komule
2. september 2020

Rigtig mange steder er kvæg plaget af fluer for tiden. Det kan være ret voldsomt og koster både mælk, tilvækst og i nogle tilfælde alvorligt syge dyr!

Der er slet ikke tale om god dyrevelfærd når dyrene er plaget af fluer. fluerne er ret slemme for tiden og det går ud over specielt goldkøer ude på græs, malkende køer der tager dem med ind i stalden og opdræt der får fluestik. Det udvikler sig hurtigt og voldsomt på de dyr der bliver stukket. Tilse dyrene min. 1 gang dagligt. Dertil kommer der sidder mange i øjnene på dyrene med risiko for Pink Eye. Det stresser dyrene og være omgivet af generende fluer

Kontakt din dyrlæge og få ordineret noget Pour-on til og hælde på dyrene. Der er flere produkter der har 0 dages tilbageholdelsestid og de er effektive.

Kontakt for mere info

Erik Andersen

Direktør og kvægrådgiver

Chef for kvæg og økonomi. Jeg har arbejdet med økologirådgivning siden 1993. Mit faglige udgangspunkt er i økologisk mælke- og kødproduktion. Jeg har haft den glæde at hjælpe mange ind i økologisk produktion, hvor jeg lægger vægt på at skabe værdi, holdbare løsninger og god økonomi. Jeg brænder for at udfordre dig på dine resultater, skabe økologisk udvikling og gode rammer for økologer i Danmark.

Specialer:

- Tyre-, stude- og ammekoproduktion
- Bedriftsudvikling
- Mælkeproduktion
- Omlægning

Luk (Esc)