Ved du, hvor du er???

Klip Foderkontrol
24. februar 2017

Følger du jævnligt op med foderkontroller, men mangler det sidste link til dit budget?

Har du fuldstændig styr på hvordan dine resultater er i stalden, men er i tvivl om, hvorvidt det er godt nok? Så har vi i ØkologiRådgivning Danmark udviklet et let og enkelt skema, du kan skrive dine resultater ind i. Skemaet indeholder otte nøgletal, der følger økonomien pr. kg. EKM skarpt, holdt op imod dit budget. Det kræver dog, at du med jævne mellemrum laver foderkontroller i DMS. Disse resultater kan så skrives ind ved siden af det budgetterede, og give dig et hurtigt og enkelt overblik. Se bloggens billede.

For at vi i ØkologiRådgivning Danmark kan lave skemaet til dig, kræver det, at du har lavet/fået lavet et produktionsbudget og et likviditetsbudget. Det koster 1800 kr. at lave skemaet klar til dig, og så har du alle muligheder for det næste år, at følge endnu skarpere op på indtægter og udgifter i en hverdag, hvor selv de mindste udsving betyder noget i den sidste ende.

Kontakt for mere info

Birgitte Kjemtrup Høyer

Kvægrådgiver

Jeg er uddannet agrarøkonom, og ejer en økologisk mælkeproduktion sammen med min mand. Jeg har været økologisk rådgiver siden 2012 med kvæg som fokus. Jeg kommer både i store og små besætninger, og for mig er det ikke størrelsen, men gørelsen, der er vigtig. Du skal tjene penge. Gennem god sundhed, velfærd og rettidig omhu fra både min og din side. Og selvfølgelig med økologien i førertrøjen.

Specialer:

- Kalve, herunder ko og kalv sammen
- Erfagrupper
- Overblik
- Lean

Luk (Esc)