AAT-sædskifte

Vi har fornøjelsen af at indbyde til en ny gruppe, hvor vi vil sikre lokalt dyrket protein, bl.a. til gavn for den højtydende malkeko. Gruppen er tværfaglig med både kvæg- og planterådgiver og henvender sig til dem, der enten dyrker eller forventer at fodre hjemmedyrket protein.

Der er fokus på det perfekte AAT-sædskifte. På dyrkning og forarbejdning af afgrøden, så bedst mulig økonomi opnås på bundlinjen, og på hvordan man fodrer bedst med markens udbytte. Gruppen vil have møder både i vækstsæson og vinterhalvår, så vi følger op på plantevækst og fodring.

Tilmelding:
Tilmelding til Linda Sølbech Kristensen, lkr@oerd.dk

Kontakt for mere info

Birgitte Kjemtrup Høyer

Kvægrådgiver

Jeg er uddannet agrarøkonom, og ejer en økologisk mælkeproduktion sammen med min mand. Jeg har været økologisk rådgiver siden 2012 med kvæg som fokus. Jeg kommer både i store og små besætninger, og for mig er det ikke størrelsen, men gørelsen, der er vigtig. Du skal tjene penge. Gennem god sundhed, velfærd og rettidig omhu fra både min og din side. Og selvfølgelig med økologien i førertrøjen.

Specialer:

- Kalve, herunder ko og kalv sammen
- Erfagrupper
- Overblik
- Lean

Niels-Kristian Knudsen

Planterådgiver

Efter min uddannelse til landmand, har jeg læst til agrarøkonom hos Jordbrugets Uddannelsescenter i Aarhus. Jeg har siden 2016 arbejdet som driftsleder på et kvægbrug, kun afbrudt af militærtjeneste.
I 2020 blev jeg uddannet jordbrugsteknolog med speciale i planteproduktion. Jeg har sideløbende med studiet været sagsbehandler i Landbrugsstyrelsen.

Specialer:

- Grovfoder
- Plante-IT (Mark Online og FarmTracking)
- Gødning
- Maskinøkonomi

Luk (Esc)