Er du kvægnørd?

Ko På Mark (1)
6. januar 2022

Har du en medarbejder, der brænder for at arbejde med køer, eller er du selv kvægnørd, kan du med fordel se nærmere herunder.

Vi kommer hjem med nye erfaringer efter møderne, og får relevant faglig sparring på de problemstillinger, der kan være på jeres bedrift.

Formålet med gruppen er at opnå større viden om økologisk mælkeproduktion, samt faglig sparring. Dette gøres via møder på bedrifterne med forskelligt tema, ud fra udfordringer i den aktuelle besætning.
Kan du nikke genkendende til noget af nedenstående enten hos dig selv eller som ejer, hos din medarbejder – så tøv ikke med at hive fat i Louise, ØkologiRådgivning Danmark.

  • Brænder for at arbejde med kvæg
  • Har lysten til at nørde i fodring, sundhed m.m.
  • Vil gerne lære mere
  • Ikke er bange for at spille ind med viden og erfaring

Vi vil skifte lokation mellem deltagernes arbejdsplads, hvor relevante problemstillinger for den pågældende bedrift tages op. Udefra kommende indlægsholdere kan evt. komme på tale, hvis det er relevant for emnet.
Møderne vil have en varighed på ca. 3 timer, der må forventes noget kørsel, alt afhængigt af hvilke områder de andre deltagere kommer fra. Opstart vil være hurtigst muligt.
Pris afhænger af antal deltagere – der vil blive afregnet fra møde til møde, hvor den forbrugte tid fordeles på gruppens deltagere.

Se mere i flyer her

Kontakt for mere info

Louise Kock Hilligsøe

Luk (Esc)