2022 er startet med gode mælkepriser

Grafer
5. januar 2022

Så er året startet, og mælkeprisen ser aldeles fornuftig ud for året der kommer. Men det betyder ikke, at man ikke fortsat skal have fokus på sine resultater i kostalden, så de også stigende udgifter ikke tager det sjove fra likviditeten.

For nogen kan det være en hel tæt opfølgning på produktionstallene. Ydelse og leverance, celletal, repro effektivitet, restbeløb, you name it. Alle tal, der kan findes i DMS.

Hvis du synes, at det kan være lidt uoverskueligt og tidskrævende at komme rundt i alle afkroge, og samtidig skal holde tallene op mod dit likviditetsbudget, kan vi i ØkologiRådgivning Danmark tilbyde dig en månedlig opfølgning. Alle relevante tal fra din prognose, samt produktionsbudget bliver sat ind i let overskuelige grafer, til gennemgang af dig inden du er 10 dage inde i den næste måned.

Denne månedsopfølgning kan desuden bruges både til intern diskussion med medarbejderne og ekstern kommunikation til finasieringssamarbejdspartnere m.m. Billedet er blot et eksempel på mulige grafer.

Så tag fat i din rådgiver, så sætter vi gang det.

Kontakt for mere info

Birgitte Kjemtrup Høyer

Kvægrådgiver

Jeg er uddannet agrarøkonom, og ejer en økologisk mælkeproduktion sammen med min mand. Jeg har været økologisk rådgiver siden 2012 med kvæg som fokus. Jeg kommer både i store og små besætninger, og for mig er det ikke størrelsen, men gørelsen, der er vigtig. Du skal tjene penge. Gennem god sundhed, velfærd og rettidig omhu fra både min og din side. Og selvfølgelig med økologien i førertrøjen.

Specialer:

- Kalve, herunder ko og kalv sammen
- Ydelse på baggrund af grovfoderproduktion
- Erfagrupper
- Overblik

Luk (Esc)