Gratis webinar om FarmTracking

Farmtracking
19. marts 2021
På onsdag d. 24. marts kl. 9.30 kan du blive opdateret i FarmTracking, inden marksæsonen for alvor går i gang. Webinaret er gratis og foregår digitalt på Zoom. Vi optager webinaret, så du kan se det når det passer dig.

FarmTracking er et stærkt registrerings- og overbliksværktøj til økologiske landmænd med planteavl og mobiltelefon.
Med FarmTracking kan du registrere og dokumentere alt i dit markbrug. Du får nemt overblik over dine marker, og du kan registrere spots, hvor du f.eks. skal være opmærksom på problemukrudt, dræn, hydranter mv. Det letter kommunikationen til medarbejdere og maskinstation.
I FarmTracking-appen ser du altid den seneste opdateret markplan og gødningsplan, og som noget nyt kan du også se den økologiske status på dine marker.
Appen hjælper med at overflødiggøre håndholdte papirer og historiske noter.

Vi vil bla. gennemgå:
-Generelt om brugen af app'en
-Uddelegering af adgang til fx maskinstationer
-Registrering af opgaver, dræn og vandinger
-Økologilogbog

Tilmelding til lkr@oerd.dk, Linda Kristensen
Vi ses onsdag!

Kontakt for mere info

Mads Juul

Planterådgiver

Jeg er født og opvokset på en kvæggård og uddannet jordbrugsteknolog fra Erhvervsakademi Aarhus i 2020 med speciale i planteproduktion. Desuden driver jeg selv et økologisk planteavlsbrug. Mit fokus er at holde en sund økonomi i planteavlen samt at optimere indtjeningen med valg af de rette afgrøder og dyrkningsteknikker.

Specialer:

- Salgsafgrøder
- Frøavl
- Produktionsøkonomi
- Vildt- og jagtpleje

Niels-Kristian Knudsen

Planterådgiver

Efter min uddannelse til landmand, har jeg læst til agrarøkonom hos Jordbrugets Uddannelsescenter i Aarhus. Jeg har siden 2016 arbejdet som driftsleder på et kvægbrug, kun afbrudt af militærtjeneste.
I 2020 blev jeg uddannet jordbrugsteknolog med speciale i planteproduktion. Jeg har sideløbende med studiet været sagsbehandler i Landbrugsstyrelsen.

Specialer:

- Grovfoder
- Plante-IT (Mark Online og FarmTracking)
- Gødning
- Maskinøkonomi

Luk (Esc)