Status på udbetalinger for 2020

Lbst
10. december 2020

Rigtig mange har fået grundbetalingen udbetalt her i december, men der er dog stadig nogle, der mangler.

Har du ikke fået din grundbetaling endnu, kan det selvfølgelig skyldes kontrol, men der behøver ikke være anden grund end de ikke har nået din sag endnu.

Du kan kontakte Landbrugsstyrelsen, hvis du vil høre nærmere, hvorfor din udbetaling mangler.

Landbrugsstyrelsen har meldt ud, at udbetalingen af Økologisk arealtilskud og Pleje af græs først starter midt i februar. Landbrugsstyrelsen forventer at kunne få udbetalt en stor del af tilskuddene i februar og marts. Desværre vil vi nok alligevel se, at der for en del ansøgere, bliver en noget senere udbetaling, som vi også har oplevet med udbetalingerne for 2019, da en del af deres sagsbehandling stadig er bagud.

Kontakt for mere info

Lisbeth K. Knudsen

Planterådgiver

Jeg har arbejdet som rådgiver inden for økologisk planteavl i over 12 år. Forinden har jeg været landbrugslærer i 14 år. Jeg brænder for økologien og for at formidle viden. Jeg forsøger altid at give en aktuel, brugbar rådgivning, og lægger mig i selen for at følge op på tingene, så kunderne altid får et svar. Jeg ser en stor værdi i erfaringsudveksling økologer imellem, og ønsker at medvirke til at udbygge netværket mellem dem.

Specialer:

- Naturtjek
- Grovfoder og salgsafgrøder
- Omlægning og autorisation
- EU-støtteordninger og økologiregler
- Tværfaglig rådgivning

Luk (Esc)