Køb dit korn ved en planteavler

Vi nærmer os efterhånden hastigt høsten. Har du styr på dit tilskudsfoder til denne vinter?

Ellers ville det være smart at hive fat i den nærmeste økologiske planteavler og høre om du kan købe korn af ham/hende ved høst. Eventuelt kan I lave en aftale om, at betalingen deles op, så de første to terminer betales ved høst og den sidste ved nytår. Du skal dog have styr på, hvordan du vil lagre dit korn, det kan være gastæt silo, tørring, crimping og ensilering - mulighederne er mange - og nødvendige, hvis du køber direkte. Evt. kan du måske være heldig at få en aftale med en planteavler, der har mulighed for at tørre kornet til det er lagerfast. I bund og grund er det billigst for dig at købe kornet ved planteavleren, I får begge mere ud af det, og du kan bruge de sparede penge på at købe det protein, der skal til fra foderstoffen i stedet.