Arla's klimatjek

Har du husket at der er frist på indberetning af klimatjek hos arla 1/6 2020?

Skal du nå at have klima tillægget med skal den udfyldes snarest, det tager ekstra tid med de ekstra klimaspørgsmål, så det er med at få begyndt. Arlagården er som i kender den, og det er de første af spørgsmålene, derefter kommer klimadelen. Er du kørt sur i det, kan ikke finde svar på de sidste spørgsmål eller syntes den er uoverskuelig at komme i gang med? Så kan vi hjælpe dig. Det tager os cirka 2,5 – 3,5 time at gennemgå alle spørgsmålene fra både arlagården+ og klimatjek sammen med dig. Har du allerede besvaret en del af det, kan vi klare det noget hurtigere. Men det skal udfyldes i samarbejde med jer! Enten på bedriften, over mobil eller på en af Sagro’s kontorer.

Er du i tvivl om noget i forhold til klimatjek, så hiv fat i din rådgiver eller tag en snak med Louise Hilligsøe økologisk kvægrådgiver på 21 36 37 24, hun har hjulpet med flere klimatjek.