Eliteafgræsning – Planlægning af afgræsning med afstand!

Corona virussen her i Danmark sætter en stopper for alt hvad der hedder normale arbejdsforhold. Men vi arbejder altså stadigvæk på trods af corona.

Vi holder ekstra afstand, giver ikke hånd, spritter hænder og tager de forholdsregler der nu skal tages. Men Corona virus eller ej så skal køerne ud i april, og der skal planlægges afgræsning. Så tag en snak med en af os kvægrådgivere omkring planlægningen hos dig, det kan forgå i marken og stalden med god afstand, det er helt sikkert den måde vi alle får mest ud af det på. Men vi kan også klare det et skype møde, telefon møde, eller facetime møde. Du bestemmer møde formen, vi skal nok guide dig vel igennem dette års afgræsningssæson. Så skynd dig og hiv fat i din/en rådgiver og få dig meldt til eliteafgræsning!

Rådgiver:                        Mobil nummer:

Erik Andersen                   20132119

Hans Lund                        25579863

Birgitte Kjemtrup Høyer     40913075

Søren Lykke-Jensen           20184813

Louise Kjær Hilligsøe          21363724