Undgå grovfoder-spild

Regn På Mark
13. december 2019

Vind og vejr er en udfordring for mange pt. Forholdene mange steder bliver udfordret omkring grovfoderlagre, såvel i silo som markstakken.

Splid er skidt for klimaet, økonomien og fodersikkerheden. Tab af foderenheder er at sammenligne med madspild! Alle taler om "stop madspild", men der er sandelig også grund til attale om "stop foderspild".
Enhver foderenhed, der er produceret har haft sin omkostning, og tabes den, er der tale om et økonomisk tab. Det er der ikke nogen, der anpriser.
Derfor, vær nu omhyggelig med opbevaring, udtagning, stakhygiejne og dyrenes fodring. Inden det er gennemført, er der ikke taget højde for klima og økonomi.

Kontakt for mere info

Erik Andersen

Kvægrådgiver

Jeg har arbejdet med økologirådgivning siden 1993. Mit faglige udgangspunkt er i økologisk mælke- og kødproduktion. Jeg har haft den glæde at hjælpe mange ind i økologisk produktion, hvor jeg lægger vægt på at skabe værdi, holdbare løsninger og god økonomi. Jeg brænder for at udfordre dig på dine resultater, skabe økologisk udvikling og gode rammer for økologer i Danmark.

Specialer:

- Tyre-, stude- og ammekoproduktion
- Bedriftsudvikling
- Mælkeproduktion
- Omlægning

Luk (Esc)