Hvordan går det med øko-biogas?

Økologiske landmænd kan samarbejde med biogasanlæg for at få flere næringsstoffer til rådighed og samtidig udnytte næringsstofferne bedre

På Agromek i næste uge er der tema om biogasproduktion. I den anledning arrangerer vi en lille guidet tur til fire udstillere af biogasanlæg. Det er torsdag den 29.11. kl. 10 at vi mødes på stand K8150 – hal K. (hos Lundsby) og så fortsætter vi derfra til tre andre stande og til sidst får vi en kop kaffe på Økologisk Landsforenings stand i hal D.

Om eftermiddagen holder undertegnede på biogasscenen i hal K et oplæg om at bruge biomasse til biogas, hvor den afgassede gødning bagefter skal bruges på økologiske arealer. Der er mange typer biomasse, der er relevante at afgasse til biogas og gødning, men omkostninger og udbytte af det skal man være meget bevidst om. På turen vil du få udleveret vores håndbog i økologiske biogasanlæg m.m. og det hele er gratis.

Læs mere om arrangementet i vores kalender, herunder også hvordan du tilmelder dig. Der er også en tur med fokus på maskiner og teknik til økologisk produktion dagen før onsdag den 28/11/18.

Michael Tersbøl

Mobil 51532711