Erfagrupper 2019

Vi har arbejdet med at gøre ERFA grupperne endnu mere effektfulde. Vi tilbyder ERFA-grupper på to forskellige niveauer: Erfa Plus og Erfa.

ØkologiRådgivning Danmark er i gang med at planlægge næste års erfa-grupper, og de bliver så absolut ikke mindre spændende end de har været i år. Vi har tænkt os at danne erfagrupper omkring et vidt spænd af emner, og hvis du kunne tænke på flere emner, du brænder efter at få dannet erfagruppe omkring, hører vi gerne fra dig.

Vi kan naturligvis ikke love at der bliver en erfagruppe om dit emne, det skal der jo mere end en person til, men vi vil gerne hjælpe med at udbrede budskabet og med at forsøge det bedste vi kan med at samle de erfagrupper der er stemning for og opbakning til.

Se listen over ERFA-grupper her, og tilmeld dig til lkr@oerd.dk eller på tlf. 76602461.