Om ØkologiRådgivning Danmark

ØkologiRådgivning Danmark er landets stærkeste økologirådgivning med 20 rådgivere, der udelukkende arbejder for og med økologi.

ØkologiRådgivning Danmark (ØRD) er et samarbejde mellem Økologisk Landsforening og SAGRO, og vi sætter en helt ny standard for økologirådgivning i Danmark. Hos os kan du som økologisk landmand vælge fra hele rådgivningspaletten fra jord til bord efter behov.

Vi tager afsæt i et helhedssyn på din bedrift og tilbyder specialiseret tværfaglig rådgivning i planteavl, kvægbrug, økonomi, produktion, afsætning, dyrevelfærd, natur, miljø og menneskers trivsel.

Rådgivningen tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, uanset om du vil have basisydelser eller individuelle, skræddersyende rådgivningsforløb. Sammen finder vi løsninger, der holder på både kort og langt sigt.

Vi arbejder kun for og med økologi!

Som en del af vores samarbejdsaftale med SAGRO varetager ØkologiRådgivning Danmark sekretærfunktionen for Faggruppe Økologi under SAGRO (www.sagro.dk/om-os/sagro-viden-og-vaekst/faggrupper/faggruppe-oekologi).

Faggruppe Økologi fungerer som ØkologiRådgivning Danmarks brugergruppe og formanden for udvalget sidder i ØkologiRådgivning Danmarks bestyrelse. Faggruppe Økologi samarbejder med Økologisektionen under Landbrug og Fødevarer (www.lf.dk/for-medlemmer/sektioner-og-udvalg/oekologisektionen). 

Find din faglige rådgiver her

Job i ØkologiRådgivning Danmark

ØkologiRådgivning Danmarks ledelse

ØkologiRådgivning Danmarks forretningsbetingelser for rådgivning

Se vores profilbrochure, klik på billedet.