Økologiske spisekartofler – årets netværksarrangement

Innovationscenter for Økologisk Landbrug inviterer i samarbejde med Økologisk Landsforening til årets økologiske spisekartoffel- netværksarrangement. Vi samler branchen og går i dialog om vigtige emner med et fælles ønske om at udvikle den danske økologiske spisekartoffelproduktion.

Endeligt program følger, men dagens temaer er:

Den økologiske KlimaKartoffel – klimatal og klima-case

  • Kartoflens klimaaftryk – kendte tal og nye beregninger
  • Den økologiske KlimaKartoffel – gennemgang af klima-case

Den økologiske KlimaKartoffel – marketing, branding og strategi

  • Hvordan formidles klima-casen til forbrugeren?
  • Flere kartofler på tallerknen – hvordan rykker vi forbrugeren med gastronomiske virkemidler?
  • Hvordan kan relevante virksomheder bruge den økologiske spisekartoffels klima-case?

Frokost

Fremtidige afsætningskanaler i den økologiske spisekartoffelproduktion

  • Lokal grossist, foodservice eller detail
  • Afsætning af frasorterede kartofler

Markedsforventninger til fremtiden, samt samarbejde på kryds af økologisk og konventionel kartoffelavl.

Tid

11. november 2021

Kl. 10.00-14.00

Lokation

Food Innovation House, Vejle
Lysholt Allé 3
7100 Vejle

Arrangør

Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Pris

Arrangementet er gratis – dog er tilmelding nødvendig senest 9. november.

Kontaktperson

Malte Nybo Andersen
Projektleder
mnya@icoel.dk / 61 97 49 08

Netværksarrangementet er arrangeret af Innovationscenter for Økologisk Landbrug og Økologisk Landsforening.

Projektet er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.

Tilmelding

Kartoffelafgiftsfonden
Icoel
Oekologisk Landsforening
Luk (Esc)