Studietur om jord går til Irland

Økologisk Landsforening arrangerer en studietur til Irland 28/10 til 1/11., hvor fokus er jorden. Jordens frugtbarhed, kulstoflagring, regenerativt jordbrug og meget mere.

I ØkologiRådgivning Danmark er vi stærkt optaget af spørgsmålet om hvordan, vi arbejder med jorden og fremmer frugtbarheden. Vi vil derfor gerne slå et slag for studieturen, som dels indeholder bedriftsbesøg hos landmænd, der arbejder innovativt med jord og økologi, dels et todages kursus med australske Christine Jones.

Christine Jones er en internationalt anerkendt og højt respekteret ekspert i jord og jordens sundhed. Hun har stor erfaring med at arbejde med innovative landmænd og med at implementere regenerative teknikker til jordforvaltning; teknikker, som forbedrer den biologiske mangfoldighed, øger aktiviteten i jorden, binder kulstof, aktiverer jordens næringsstoffer, gendanner vandbalancen og forbedrer produktiviteten.

Sidste frist for tilmelding er 6. oktober.

Tilmelding og yderligere informationer